Swish lån och nya sms lån med Swish

Swish lån och nya sms lån med Swish

I dagsläget finns det ingen långivare på den svenska marknaden som erbjuder snabblån och sms lån med Swish utbetalning, däremot finns det ett flertal långivare som erbjuder direkt utbetalning med en traditionell banköverföring till dig som har bankkonto hos Swedbank, SEB, Handelsbanken eller Nordea. 

Bästa alternativet till Swish lån

Det bästa alternativet till Swish lån är att ansöka om ett snabblån med direkt utbetalning. Direkt utbetalning innebär att långivaren kan överföra pengarna direkt till ditt konto så fort som lånet har beviljats. För att långivaren ska kunna betala ut pengarna direkt är det viktigt att kontrollera att långivaren erbjuder direkt utbetalning till just din bank.

Ferratum

 • Ferratum erbjuder en flexibel kontokredit mellan 1 000 – 45 000 kr med direkt utbetalning till dig som har bankkonto hos Nordea, Handelsbanken, Swedbank eller SEB. 
 • Kontokrediten har en årsränta på 39,3 %. Inga avgifter tillkommer.
 • Alla kreditupplysningar utförs hos Creditsafe.
 • Kundtjänsten har öppet vardagar kl. 08:00 – 21:00 samt på lördagar och söndagar kl. 11:00 – 18:00. 
 • Ferratum rankas som en av Sveriges populäraste långivare inom små lån med ett kundbetyg på 3,8/5 från 499 kundomdömen på Trustpilot (2020-02-08).
 • Krav: Minst 20 år. Deklarerad inkomst, däremot anges inget inkomstkrav. Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder.

Mobillån

 • Mobillån är ett av våra mest populära alternativ till att låna pengar med swish just nu, då Mobillån erbjuder direkt utbetalning Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank och Nordea.
 • Mobillån erbjuder en flexibel kontokredit utan UC mellan 1000 – 25.000 kr. Kontokrediten har en nominell årsränta på 39,0 % (effektiv ränta 47,0 %).
 • Alla kreditupplysningar utförs via Bisnode Kredit.
 • Kundtjänsten har öppet vardagar kl. 08:00 – 18:00 samt på lördagar kl. 10:00 – 15:00. Mobillån erbjuder därmed lån med direkt utbetalning på lördagar.
 • Krav: Minst 20 år. Deklarerad årlig inkomst på minst 150.000 kr. Inga betalningsanmärkningar.

Nya sms lån med Swish 2020

Hittills under 2020 har har ingen ny aktör lanserats som erbjuder nya sms lån med Swish. I dagsläget finns det endast långivare som erbjuder möjligheten att amortera lån med Swish. Med bakgrunden att långivare redan erbjuder lån med direkt utbetalning via traditionell banköverföring finns det inte heller ett direkt behov av sms lån med Swish utbetalning.

Slutsats om att låna pengar med Swish

Om du är intresserad av att låna pengar snabbt med Swish är det bästa alternativet att ansöka om ett sms-lån med direkt utbetalning. Direkt utbetalning innebär att du kan disponera pengarna direkt, vilket innebär att utbetalningens snabbhet är likt ett Swish lån. Två populära långivare just nu som erbjuder direkt utbetalning till Sveriges storbanker är Ferratum och Mobillån. Båda dessa långivare erbjuder möjlighet att låna pengar utan UC – snabbt och enkelt med BankID.

Framöver är det mycket möjligt att långivare inom sms-lån och snabblån börjar erbjuda sina kunder möjligheten att låna pengar med Swish. Vi kommer att kontinuerligt undersöka marknaden för att hitta nya aktörer som erbjuder nya sms lån med Swish, men i dagsläget 2019 finns det tyvärr ingen långivare som erbjuder denna möjlighet.