Swish lån- Låna pengar med Swish

Swish lån – Låna pengar med Swish

Swish lån innebär att du kan låna pengar dygnet runt med direkt utbetalning till ditt konto, även på kvällar och på helgen (lördag & söndag). Vi har sammanställt Sveriges bästa smslån (snabblån) med Swish inkl. alla nya smslån med Swish 2018. Att låna pengar med Swish innebär att långivaren kan betala ut pengarna direkt till ditt bankkonto så fort som lånet har signerats med E-legitimation (BankID & Mobilt BankID). I dagsläget finns det ingen långivare på den svenska marknaden som erbjuder direkt utbetalning med Swish, däremot finns det långivare som erbjuder möjligheten att amortera lån med Swish.

Om du är intresserad av ett Swish lån är du troligtvis ute efter ett smslån (snabblån) av en långivare som erbjuder direkt utbetalning till ditt bankkonto. Det finns ett flertal långivare på den svenska marknaden som erbjuder direkt utbetalning, även på varddagkvällar och på helgen (lördag & söndag). Det viktiga är att kontrollera att långivaren erbjuder direkt utbetalning till den bank som du har bankkonto hos. Vi guider dig rätt och visa dagens bästa alternativ till att låna pengar med Swish.

Bästa alternativet till Swish lån

Det bästa alternativet till Swish lån är att ansöka om ett smslån (snabblån) med direkt utbetalning. Direkt utbetalning innebär att långivaren kan överföra pengarna direkt till ditt konto så fort som lånet har beviljats. För att långivaren ska kunna betala ut pengarna direkt är det viktigt att kontrollera att långivaren erbjuder direkt utbetalning till just din bank. Långivaren Mobillån är unik på den svenska marknaden att erbjuda lån utan UC med direkt utbetalning till alla storbanker, det vill säga Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB och Danske Bank.

Mobillån

  • Mobillån är det bästa alternativet till att låna pengar med swish just nu med tanke på att Mobillån erbjuder direkt utbetalning till Sveriges största banker.
  • Med bankkonto hos Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank eller Nordea får du pengarna utbetalda direkt till ditt bankkonto.
  • Mobillån erbjuder en flexibel kontokredit utan UC mellan 1000 – 25000 kr. En av marknadens bästa räntor för lån utan UC med en nominell ränta på 39,0 % (effektiv ränta 47,0 %).
  • Genom att låna pengar utan UC förblir din ansökan anonym och inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån. Mobillån utför alla kreditupplysningar via Bisnode Kredit.
  • Signera din ansökan direkt med E-legitimation (BankID).
  • Kundtjänsten har öppet vardagar kl. 08:00 – 18:00 samt på lördagar kl. 10:00 – 15:00. Mobillån erbjuder därmed lån med direkt utbetalning på lördagar.
  • Krav: Minst 20 år. Deklarerad årlig inkomst på minst 150 000 kr. Inga betalningsanmärkningar.

Slutsats om att låna pengar med Swish

Om du är intresserad av att snabbt låna pengar med Swish (Swish lån) är det bästa alternativet att ansöka om ett smslån (snabblån) med direkt utbetalning. Direkt utbetalning innebär att du kan disponera pengarna direkt, vilket innebär att utbetalningens snabbhet är likt ett Swish lån. En populär långivare som erbjuder direkt utbetalning till Sveriges storbanker är Mobillån.

Framöver är det mycket möjligt att långivare inom smslån (snabblån) börjar erbjuda sina kunder möjligheten att låna pengar med Swish (Swish lån). Vi kommer att kontinuerligt undersöka marknaden för att hitta långivare som erbjuder Swish lån, men i dagsläget 2018 finns det tyvärr ingen långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar med Swish.

Fler alternativ till Swish lån

Låna 1000 – 30000 kr utan UC hos Ferratum. Ferratum erbjuder sms lån med direkt utbetalning till Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea, även på vardagskvällar och på helgen s.k. helglån både lördag och söndag. Utbetalning samma dag till övriga banker om ditt lån beviljas innan kl. 13:00 en helgfri vardag. Hos Ferratum lånar du pengar anonymt utan kreditupplysning hos UC då alla kreditupplysningar sker via Creditsafe. Ferratum är en omtyckt långivare och har ett kundbetyg på 8,2/10 från 446 kundomdömen på Trustpilot (2018-10-01).