Jämför privatlån

Jämför privatlån

Jämför Sveriges bästa privatlån utan säkerhet med låg ränta från 2,90 %. Du har med privatlån möjligheten att låna 5.000 – 600.000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.  Signera ditt lån med BankID och få pengarna på kontot inom 1 – 2 dagar. Använd pengarna till vad du vill, exempelvis samla dyra lån och krediter eller finansiera en ny bil.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filtrera för:
  • Med betalningsanmärkning
  • Endast låneförmedlare
  • Endast långivare
Sortera efter:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Observera att räntan för privatlån sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar och att du måste ansöka om ett lån innan du får reda på din exakta lånekostnad. Månadskostnad och Att återbetala är beräknade utifrån den lägsta nominella räntan som långivaren erbjuder. Kontroller alltid din ränta och lånekostnad hos respektive långivare. Räntor uppdaterade 2019-09-12.

Billiagaste privatlånet – September 2019

Hitta billiga privatlån med Direkto

  • Hos Direkto kan du känna dig trygg över att du får den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Direkto är en låneförmedlare som kontaktar cirka 20 långivare om låneerbjudanden för att du ska få det billigaste privatlånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.
  • En av Sveriges populäraste låneförmedlare 2019 med ett kundbetyg på 9,8/10 från 150 kundomdömen på Trustpilot (2019-06-03).
  • Direkto förmedlar privatlån mellan 10.000 – 500.000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.
  • Hos Direkto har du möjligheten att ansöka om privatlån trots dålig kreditvärdighet på grund av exempelvis betalningsanmärkningar. Direkto samarbetar exempelvis med BlueStep Bank.
  • Krav: Minst 20 år. Årsinkomst på minst 120.000 kr.

Jämför privatlån utan säkerhet

Vi har gjort det enkelt för dig som letar efter ett privatlån med låg ränta. Med vår jämförelsetjänst kan du snabbt hitta ett blancolån som passar dina förutsättningar genom att välja lånebelopp och återbetalningstid. Filtrera fram de bästa lånen utifrån dina förutsättningar – oavsett om du prioriterar en låg ränta, högt kundbetyg på Trustpilot eller möjligheten att låna trots svag kreditvärdighet. 

Du har möjligheten att ansöka om ett lån mellan 5.000 – 600.000 kr utan säkerhet med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år. Lån utan säkerhet innebär att du inte behöver pantsätta någon egendom och att du får använda pengarna till precis vad du vill. Du kan exempelvis använda lånet för att samla dyrare lån och krediter eller till att finansiera ett bilköp. 

Vanliga frågor

Vad blir min ränta?

För större privatlån över 10.000 kronor är det vanligt att långivare använder individuell räntesättning. Detta innebär att räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du måste därmed ansöka om ett lån för att få reda på din exakta lånekostnad.

Vad är en låneförmedlare?

Under de senaste åren har det blivit allt vanligare att privatpersoner använder en låneförmedlare som exempelvis Consector. Låneförmedlaren kontaktar upp till 30 olika banker och kreditinstitut för att du ska få den lägsta räntan utifrån dina förutsättningar. Tanken är att långivarna ska konkurrensutsättas om att få just dig som kund. Långivarna delar alltid på en enda kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC), du behöver därmed inte oroa dig för ett flertal kreditupplysningar som försämrar din kreditvärdighet.

Hur snabbt får jag lånet utbetalt?

Hos de flesta långivare som erbjuder möjligheten att signera direkt med E-legitimation har du oftast pengarna på ditt bankkonto inom en till två bankdagar. En del långivare specificerar att du oftast har pengarna på konto redan samma dag, exempelvis Komplett Bank.

Om du ansöker om ett lån via en låneförmedlare behöver du vänta upp till 24 timmar innan samtliga långivare har svarat på din ansökan. Du har sedan oftast pengarna på ditt konto inom en till två bankdagar.

Kan jag låna med betalningsanmärkningar?

Du har möjligheten att ansöka om privatlån trots svag kreditvärdighet på grund av exempelvis betalningsanmärkningar hos ett flertal långivare. Kryssa i “Med betalningsanmärkningar” i jämförelsetabellen för att endast jämföra långivare som erbjuder privatlån trots betalningsanmärkningar. 

Kan jag samla mina lån med privatlån?

Privatlån är den populäraste låneformen för att samla dyra lån och krediter. Att samla lån innebär att man ansöker om ett nytt privatlån med låg ränta som används för att återbetala alla dyrare lån, krediter och avbetalningar.