Privatlån

Privatlån

Jämför Sveriges bästa privatlån utan säkerhet, s.k. blancolån, enligt oberoende kundomdömen från Trustpilot. Låna 5 000 – 600 000 kr med låg ränta (fr. 2,90 %) och välj en återbetalningstid som passar dig mellan 1 – 15 år. Vi har sammanställt Sveriges populäraste långivare och låneförmedlare som erbjuder möjligheten att låna pengar utan säkerhet – snabbt och enkelt med din E-legitimation (BankID). Använd pengarna till vad du vill – exempelvis samla lån eller finansiera en ny bil.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filtrera för:
  • Med betalningsanmärkning
  • Endast låneförmedlare
  • Endast långivare
Sortera efter:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Observera att räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar och att du måste ansöka om ett lån innan du får reda på din exakta lånekostnad. Månadskostnaden är beräknat utifrån lägsta nominella räntan inkl. eventuella aviseringsavgifter. Beloppet att återbetala är beräknat utifrån lägsta nominella räntan inkl. eventuella uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter. Beräknade belopp bör endast användas som vägledning och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar din lånekostnad hos respektive långivare. 

Jämför privatlån med vår tjänst

Vi har gjort det enkelt för dig som letar efter ett privatlån med låg ränta. Med vår jämförelsetjänst kan du snabbt hitta ett blancolån som passar dina förutsättningar genom att välja lånebelopp och återbetalningstid. Filtrera fram de bästa lånen utifrån dina förutsättningar – oavsett om du prioriterar en låg ränta, högt kundbetyg på Trustpilot eller möjligheten att låna trots svag kreditvärdighet. 

Du har möjligheten att ansöka om ett lån mellan 5 000 – 600 000 kr utan säkerhet med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år. Lån utan säkerhet innebär att du inte behöver pantsätta någon egendom och att du får använda pengarna till precis vad du vill. Du kan exempelvis använda lånet för att samla dyrare lån och krediter eller till att finansiera ett bilköp. 

Vanliga frågor

Vad blir min ränta?

För större privatlån över 10 000 kronor är det vanligt att långivare använder individuell räntesättning. Detta innebär att räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du måste därmed ansöka om ett lån för att få reda på din exakta lånekostnad.

Vad är en låneförmedlare?

Under de senaste åren har det blivit allt vanligare att privatpersoner använder en låneförmedlare som exempelvis Sambla eller Consector. Låneförmedlaren kontaktar upp till 28 olika banker och kreditinstitut för att du ska få den lägsta räntan utifrån dina förutsättningar. Tanken är att långivarna ska konkurrensutsättas om att få just dig som kund.

Långivarna delar alltid på en enda kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC), du behöver därmed inte oroa dig för ett flertal kreditupplysningar som försämrar din kreditvärdighet. 

Hur snabbt får jag lånet utbetalt?

Hos de flesta långivare som erbjuder möjligheten att signera direkt med E-legitimation har du oftast pengarna på ditt bankkonto inom en till två bankdagar. En del långivare specificerar att du oftast har pengarna på konto redan samma dag, exempelvis Komplett Bank.

Om du ansöker om ett lån via en låneförmedlare behöver du vänta upp till 24 timmar innan samtliga långivare har svarat på din ansökan. Du har sedan oftast pengarna på ditt konto inom en till två bankdagar.

Kan jag låna med betalningsanmärkningar?

Du har möjligheten att ansöka om privatlån trots svag kreditvärdighet på grund av exempelvis betalningsanmärkningar hos ett flertal långivare. Kryssa i “Med betalningsanmärkningar” i jämförelsetabellen för att endast jämföra långivare som erbjuder privatlån trots betalningsanmärkningar. 

Populäraste privatlånet januari 2019

Svea Ekonomi

  • Svea Ekonomi är våra besökares favorit januari 2019, vilket delvis beror på den låga räntan som sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. 
  • Hos Svea Ekonomi kan du ansöka om ett privatlån utan säkerhet mellan 10.000 – 400.000 kr med en löptid mellan 1 – 15 år.
  • Hos Svea Ekonomi behöver svag kreditvärdighet på grund av exempelvis många UC förfrågningar inte vara ett hinder. 
  • Hos Svea Ekonomi lånar du pengar snabbt och enkelt genom att signera direkt med E-legitimation (BankID). Du får pengarna på kontot inom 1 – 2 bankdagar. 
  • Krav: Minst 20 år. Årsinkomst på minst 120 000 kr.