Lån utan UC

Lån utan UC

Jämför lån utan UC och hitta det billigaste lånet med lägst ränta 2020 på 1 minut. Vi har gjort det enkelt för dig som vill låna pengar utan UC med BankID genom att sammanställa Sveriges bästa långivare som erbjuder lån mellan 1 000 – 50 000 kr med en löptid från 30 dagar upp till 3 år.

Ett flertal långivare erbjuder lån utan UC med direkt utbetalning till ditt konto hos Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken, även på kvällar fram till kl. 21:00 och på helgen under både lördagar och söndagar.

Belopp: 123
Löptid: 123
 • Filtrera för:
 • Med betalningsanmärkning
 • Helglån
 • Direkt utbetalning
Sortera efter:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnaden är beräknad utifrån ränta och eventuella aviseringsavgifter. Att återbetala tar även eventuella uppläggningsavgifter med i beräkningen. Kontrollera alltid din lånekostnad hos respektive långivare under ansökningsprocessen. Räntor uppdaterade 2020-06-01.

Några av dessa lån är högkostnadskrediter

Lån med en effektiv ränta som överstiger 30 % räknas som en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Jämför lån utan kreditupplysning hos UC

Vi har gjort det enkelt för dig som vill jämföra lån utan kreditupplysning hos UC och hitta den bästa räntan 2020. Välj lånebelopp och återbetalningstid och hitta det bästa lånet utifrån dina förutsättningar – oavsett om du prioriterar en låg ränta, ett högt kundbetyg på Trustpilot eller möjligheten att låna med betalningsanmärkningar.

Ett lån utan UC är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du får använda pengarna till precis vad du vill. Allt från att samla dyrare lån och krediter till att finansiera ett bilköp. Fördelen med att låna pengar utan UC är att ingen kreditupplysning registreras i UCs register, istället använder långivarna något annat kreditupplysningsföretag som exempelvis Creditsafe och Bisnode Kredit.

Populära lån utan UC – Juni 2020

Låna snabbt med Smspengar

 • Erbjuder: Lån utan UC med BankID i form av en flexibel kontokredit. Låna 1 000 – 30 000 kr med en flexibel löptid från 30 dagar.
 • Kostnad: Kontokrediten har en nominell årsränta på 39,30 %. Uppläggningsavgift: 320 kr. Aviavgift: 35 kr.
 • Kreditupplysning: Låna pengar utan UC med Creditsafe.
 • Utbetalning: Lån med direkt utbetalning till Nordea och Danske Bank, vilket innebär att du får pengarna på kontot direkt! Utbetalning samma dag till övriga banker för lån som beviljas innan kl. 13 samma dag.
 • Kundtjänst: Måndag – fredag: kl. 8 – 18.
 • Toppbetyg på Trustpilot! Kundbetyg på 4,7/5 från 961 kundomdömen (2020-06-01).
 • Krav: Minst 18 år. Deklarerad inkomst. Inga betalningsanmärkningar.

Låna utan UC och utan avgifter hos Ferratum

 • Erbjuder: Lån utan UC med BankID i form av en kontokredit mellan 1 000 – 45 000 kr med flexibel löptid.
 • Kostnad: Ferratums kontokredit (Ferratum Credit) har en årsränta på 39,3 %. Inga avgifter tillkommer.
 • Kreditupplysning: Låna pengar utan UC med Creditsafe.
 • Utbetalning: Lån utan UC med direkt utbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB. Till andra banker måste lån beviljas före kl. 13 för utbetalning samma dag.
 • Kundtjänst: Måndag – fredag kl. 8 – 21. Lördag – söndag: kl. 11 – 18.
 • Om: Ferratum ägs av Ferrratum Group som sedan starten 2006 beviljat över 2 miljoner lån. Kundbetyg på 3,8/5 från 500 kundomdömen på Trustpilot (2020-04-25).
 • Krav: Minst 21 år. Deklarerad inkomst. Ingen betalningsanmärkning får vara yngre än 6 månader.

Vad innebär det att låna pengar utan UC?

Att låna pengar utan UC innebär att långivaren inte tar en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) under ansökningsprocessen. Alla långivare måste dock utföra en kreditupplysning enligt lag för att fastställa låntagarens kreditvärdighet och möjlighet att kunna betala tillbaka lånet. Långivare som erbjuder lån utan UC samarbetar därmed istället med något annat kreditupplysningsföretag. Två populära alternativa kreditupplysningsföretag är Creditsafe och Bisnode Kredit.

Om långivaren tar en kreditupplysning via Creditsafe eller Bisnode Kredit förblir din ansökan helt anonym och inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån. Det är alltid en fördel att undvika kreditupplysningar hos UC då dessa ligger kvar i UCs register under 12 månader. Under denna period får du en försämrad kreditvärdighet och för många kreditupplysningar hos UC kan medföra svårigheter att få ett lån beviljat.

Låna pengar utan UC med BankID

Tidigare var man alltid tvungen att skriftligen signera ett avtal innan lånet kunde betalas ut. Om man inte hade tid och möjlighet att besöka bankkontoret  var man tvungen att få avtalet hemskickat via post så att avtalet kunde signeras skriftligen. Denna korrespondens tar ofta ta upp till en vecka vilket lätt blir frustrerande om man vill få sitt lån utbetalt snabbt.

Nu för tiden har det dock blivit vanligt att långivare erbjuder möjligheten att signera en låneansökan direkt via internet med en E-legitimation, det vill säga med BankID eller Mobilt BankID. Genom att ansöka om ett lån utan UC med E-leg slipper du besväret med att behöva signera din låneansökan skriftligt och du kan slutföra hela ansökningsprocessen online på långivarens hemsida. Om du inte har en E-legitimation i dagsläget rekommenderar vi att du kontaktar din bank för mer information.

Billigaste lånet utan UC på 30 dagar

Om du vill låna pengar utan UC med E-legitimation i 30 dagar rekommenderar vi att du ansöker hos en långivare som erbjuder nya kunder möjligheten att få låna räntefritt i 30 dagar. På så sätt kommer du undan så billigt som möjligt. Ferratum är en populär långivare som erbjuder alla nya kunder första lånet gratis/räntefritt i 30 dagar. Du kan låna mellan 1000 – 6000 kr räntefritt i 30 dagar genom att som ny kund ansöka om Ferratum’s kontokredit (Ferratum Credit). Hos Ferratum lånar du pengar anonymt utan UC då alla kreditupplysningar sker via Creditsafe. Ferratum har sedan starten 2006 växt till att bli en av norra Europas största kreditgivare och har sedan starten beviljat över 2 miljoner lån. Med ett kundbetyg på 8,3/10 från 450 kundomdömen (2018-09-14) kan du känna dig trygg att låna pengar utan UC med BankID hos Ferratum.

Bästa räntan för lån utan UC på 60 dagar

Är du intresserad att snabbt låna pengar utan UC i 60 dagar? För att komma undan så billigt som möjligt rekommenderar vi att du ansöker om en kontokredit hos en långivare som erbjuder första lånet gratis/räntefritt i 30 dagar, exempelvis hos Risicum eller Ferratum. Hos både dessa långivare kan som ny kund ansöka om en löptid på 60 dagar och oavsett få de första 30 dagarna räntefritt. Du ansöker alltid anonymt utan UC då Risicum utför alla kreditupplysningar via Bisnode Kredit medan Ferratum använder Creditsafe.

Om du hellre vill ansöka om ett lån direkt, utan att teckna en kontokredit, är Monetti ett populärt alternativ. Hos Monetti lånar du pengar utan UC (med Creditsafe) med E-leg mellan 4000 – 10000 kr för återbetalningstiden 60 dagar. Du lånar exempelvis 4000 kr i 60 dagar till en kostnad av 922 kr. Hos Monetti får du alltid pengarna på ditt konto samma dag om dit lån beviljas innan kl. 13 en bankdag. Ett alternativ till Monetti är systerbolaget Frogtail som erbjuder samma lånebelopp för löptiden 60 dagar, det vill säga 4000 – 10000 kr. Den största skillnaden mellan dessa långivare är att Frogtail erbjuder individuell räntesättning fr. 19,50 % (nominell årsränta), vilket innebär att du troligtvis hittar det billigaste alternativet hos Frogtail. Du måste dock ansöka om ett lån hos Frogtail innan du kan få reda på din lånekostnad. Att ansöka om ett lån hos Frogtail är däremot kostnadsfritt och du kan alltid välja att tacka nej. Hos Frogtail har du även möjligheten att låna pengar utan UC med BankID trots låg kreditvärdighet, exempelvis på grund av många förfrågningar hos UC eller med betalningsanmärkningar.

Billigaste lånet utan UC på 12 månader

Om du är intresserad av att låna pengar utan UC i 12 månader eller längre är vår rekommendation att du undviker lån utan UC på grund av den höga lånekostnaden. För dig som är intresserad av en längre återbetalningstid är det bättre att ansöka om ett privatlån med låg ränta från cirka 3,0 %. Observera dock att samtliga långivare som erbjuder privatlån använder UC för kreditupplysningar. Om du vill undvika många UC förfrågningar kan det vara en smart idé att ansöka om privatlån via en låneförmedlare som kontaktar upp till cirka 30 långivare om låneerbjudanden.

Lån utan UC med betalningsanmärkningar

Är du intresserad av att låna pengar utan UC med betalningsanmärkningar? Då rekommenderar vi långivaren Ferratum som kan acceptera dålig kreditvärdighet på grund av tidigare betalningsanmärkningar. Tänk dock på att ingen anmärkningar får vara yngre än 6 månader.

Lån utan UC med skuldsaldo hos Kronofogden

Det är inte möjligt att låna pengar utan UC med skulder hos Kronofogdemyndigheten. Om du är intresserad av ett lån utan UC trots skuldsaldo bör du se över andra alternativ, som att exempelvis besöka en pantbank.

Lån utan UC med många UC förfrågningar

Letar du efter ett lån utan UC med många förfrågningar hos UC? Det vill säga efter en en långivare som kan acceptera att du har många kreditupplysningar registrerade i UCs register? Det har blivit allt mer vanligt att man som konsument måste leta efter lån utan UC trots många förfrågningar då det är lätt att samla på sig många kreditupplysningar när man ansöker om lån hos ett flertal långivare.

Om du är intresserad av att låna pengar utan UC trots många UC kreditupplysningar rekommenderas långivarna Ferratum och Smspengar.

Bästa lånet utan UC 2020

Vilket som är det bästa lånet utan UC är ofta en individuell bedömning då man som låntagare prioriterar olika faktorer, exempelvis kanske man är ute efter ett kostnadsfritt lån i 30 dagar som man vill få utbetalt direkt till sitt konto hos Nordea eller så kanske man är ute efter ett lite större mer långsiktigt lån med en återbetalningstid på 24 månader. Om vi däremot enbart utgår utifrån oberoende kundomdömen på Trustpilot erbjuder Smspengar just nu Sveriges bästa lån utan UC med BankID med ett kundbetyg på 4,6/5 från 940 kundomdömen (2020-03-08). Tre andra populära långivare med höga kundbetyg på Trustpilot är FlexLimit och Ferratum.

Nackdelar med lån utan UC förfrågan

Tänk på att lån utan UC är en så kallad högkostnadskredit som ofta går under namnen sms lån och snabblån. Anledningen är att lån utan UC oftast har en relativ hög ränta på cirka 39,0 %. Sedan regeringen införde en ny lag om räntetak på konsumentkrediter september 2018 får den nominella årsräntan inte överstiga 40,0 %, däremot tillkommer det ofta avgifter i form av både uppläggningsavgifter och månatliga aviseringsavgifter.

Slutsats

Om du är intresserad av ett lån utan UC med BankID har du sju populära långivare att välja mellan. Du kan låna frå 1.000 kr upp till 50.000 kr utan kreditupplysning hos UC med Creditsafe eller Bisnode Kredit

Vi har noggrant valt ut Sveriges populäraste långivare som erbjuder sina kunder billiga lån utan UC med låg ränta , du kan därmed känna dig trygg oavsett vilken långivare du väljer.