Om oss

Smslån Specialisten grundades hösten 2017 med idén om att hjälpa människor till bättre och förmånligare lån, genom att jämföra och utvärdera Sveriges populäraste långivare.

Jämfört mot traditionella privatlån kan räntorna och villkoren variera stort mellan långivare som erbjuder mindre lån. Tanken med Smslån Specialisten är därför att erbjuda en oberoende jämförelsetjänst så att du som konsument kan välja det lån som har bäst villkor utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Det som gör oss unika jämfört mot andra jämförelsesajter inom lån är att vi satsar på kvalité framför kvantitet när det kommer till antalet långivare. Vi anser att det inte blir enklare om man som besökare får ett stort antal långivare att välja mellan, utan att det blir lättare att göra ett bra val om man endast har Sveriges bästa långivare att välja mellan.

Förutom mindre lån jämför vi även långivare inom privatlån och låneförmedlare som erbjuder lån mellan 5 000 – 600 000 kronor. Om du är intresserad av att låna över 5 000 kr under minst 12 månader samtidigt som du inte har någon brådska att få lånet utbetalt är vår rekommendation att du ansöker om ett privatlån som generellt sett har bättre villkor och lägre ränta jämfört mot sms lån, så kallade snabblån.

Varför ska jag jämföra lån hos Smslån Specialisten?

  • Vi jämför inte bara smslån, så kallade snabblån, utan även privatlån mellan 5 000 – 600 000 kronor från både långivare och låneförmedlare. Vi tycker att det är viktigt att du som besökare ska få så många alternativ som möjligt!
  • Vi “betygsätter” inte långivare utan presenterar istället fakta tillsammans med kundbetyg från oberoende tjänster som exempelvis Truspilot.
  • Vi jämför endast Sveriges populäraste långivare och låneförmedlare. Vi satsar hellre på kvalité än kvantitet!
  • Vi jämför endast seriösa långivare som värdesätter ett sunt kreditgivande. Alla långivare jämförda hos Smslån Specialisten tar en kreditprövning för att försäkra sig om att låntagaren har möjlighet att betala tillbaka lånet.
  • Samtliga långivare jämförda hos SmslånSpecialisten är registrerade konsumentkreditinstitut, vilket innebär att långivarna står under tillsyn från både Finansinspektionen och Konsumentverket. Du kan därmed känna dig trygg när du ansöker om ett lån av en långivare hos oss.
|

Ansvarsfriskrivning

Smslån Specialisten bedriver en jämförelsetjänst som hjälper konsumenter att jämföra lån. Om du har några frågor kring ett lån rekommenderar vi att du kontaktar respektive långivare.

Vi kan inte garantera att någon information inte har ändrats sedan artiklarna skrev, vi gör dock vårt bästa för att hålla all information uppdaterad. För gällande lånevillkor hänvisar vi alltid till respektive långivares hemsida och dokumentation.

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att inte missa de senaste nyheterna och artiklarna – om allt från nya långivare till privatekonomi. Vi anordnar även kontinuerligt tävlingar – följ oss för att inte missa dessa!

[et_social_follow icon_style=”slide” icon_shape=”rounded” icons_location=”top” col_number=”3″ outer_color=”dark” network_names=”true”]

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss?