Om oss

Smslån Specialisten grundades hösten 2017 med idén om att hjälpa människor till bättre och förmånligare lån, genom att jämföra och utvärdera Sveriges populäraste långivare.

Jämfört mot traditionella privatlån kan räntorna och villkoren variera stort mellan långivare som erbjuder mindre lån. Tanken med Smslån Specialisten är därför att erbjuda en oberoende jämförelsetjänst så att du som konsument kan välja det sms lån som har bäst villkor utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Det som gör oss unika jämfört mot andra jämförelsesajter inom lån är att vi satsar på kvalité framför kvantitet när det kommer till antalet långivare. Vi anser att det inte blir enklare om man som besökare får ett stort antal långivare att välja mellan, utan att det blir lättare att göra ett bra val om man endast har Sveriges populäraste långivare att välja mellan.

Förutom mindre lån jämför vi även långivare och låneförmedlare som erbjuder större privatlån upp till- 600 000 kronor. Om du är intresserad av att låna över 5 000 kr under minst 12 månader samtidigt som du inte har någon brådska att få lånet utbetalt är vår rekommendation att du ansöker om ett privatlån som generellt sett har bättre villkor och lägre ränta jämfört mot sms lån.

Varför ska jag jämföra lån hos Smslån Specialisten?

  • Vi jämför inte bara smslån utan även privatlån upp till 600 000 kronor. Vi tycker att det är viktigt att ge dig som besökare så många alternativ som möjligt.
  • Vi ”betygsätter” inte långivare utan presenterar istället fakta tillsammans med kundbetyg från oberoende tjänster som exempelvis Truspilot.
  • Vi jämför endast Sveriges populäraste långivare och låneförmedlare som kan uppvisa en hög kundnöjdhet. Vi satsar hellre på kvalité än kvantitet.
  • Vi jämför endast seriösa långivare som värdesätter ett sunt kreditgivande. Alla långivare jämförda hos Smslån Specialisten tar en kreditprövning för att försäkra sig om att låntagaren har möjlighet att betala tillbaka lånet.
  • Samtliga långivare jämförda hos Smslån Specialisten är registrerade konsumentkreditinstitut, vilket innebär att långivarna står under tillsyn från både Finansinspektionen och Konsumentverket. Du kan därmed känna dig trygg när du ansöker om ett lån av en långivare hos oss.
|

Ansvarsfriskrivning

Smslån Specialisten är en jämförelsetjänst som hjälper konsumenter att jämföra lån. Om du har några frågor kring ett specifikt lån rekommenderar vi att du kontaktar långivaren.

Vi kan inte garantera att någon information inte har ändrats sedan artiklarna skrev, vi gör dock vårt bästa för att hålla all information uppdaterad. För gällande lånevillkor hänvisar vi alltid till respektive långivares hemsida och dokumentation.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret lite längre ned på denna sida.

Kontakt