Låna 1000 kr utan UC

Låna 1000 kr utan UC

Är du intresserad av att låna 1000 kr utan UC med besked direkt? Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare inom sms lån och snabblån som erbjuder möjligheten att låna 1000 kr snabbt och enkelt med direkt utbetalning. Välj en återbetalningstid som passar dig på exempelvis 30, 60 eller 90 dagar. Samtliga långivare ger dig möjligheten att signera din ansökan med E-legitimation (BankID) och du får alltid svar direkt på skärmen.

Du har möjligheten att låna 1000 kr med direkt utbetalning, även på kvällen fram till kl. 21:00 och på helgen (lördag och söndag). Du kan även låna 1000 kr trots svag kreditvärdighet, exempelvis med betalningsanmärkningar eller många UC förfrågningar.

Bästa sms lån / snabblån för 1000 kr under 2020

Ferratum

 • Hos Ferratum är det enkelt att låna 1000 kr utan UC tack vare möjligheten att ansöka dygnet runt på Ferratums hemsida. Signera direkt under ansökningsprocessen med din E-legitimation (BankID). Du får alltid besked direkt.
 • Låna 1000 kr utan UC. Ferratum utför alla kreditupplysningar via kreditupplysningsföretaget Creditsafe.
 • Låna 1000 kr med direkt utbetalning till SEB, Nordea, Swedbank och Handelsbanken.
 • Nominell månadsränta är 3,30 %. Inga avgifter tillkommer.
 • Ferratum har under lång tid varit en av Sveriges populäraste långivare inom sms lån, vilket är tydligt med ett kundbetyg på 4/5 från 497 kundomdömen på Trustpilot (2020-01-20).
 • Kundtjänsten har öppet vardagar kl. 08:00 – 21:00 samt lördag och söndag kl. 11:00 – 18:00.
 • Krav: Minst 21 år. Du måste ha en deklarerad inkomst. Folkbokförd i Sverige. Ingen betalningsanmärkning får vara yngre än 6 månader.

Smspengar

 • Smspengar erbjuder alla kunder möjligheten att låna 1000 kr UC snabbt och enkelt. Du kan ansöka dygnet runt på Smspengars hemsida och signera din ansökan direkt med E-legitimation (BankID).
 • Nominell årsränta är 39,30 %. 
 • Smspengar sms lån utan UC då samtliga kreditupplysningar utförs via kreditupplysningsföretaget Creditsafe.
 • Erbjuder sms lån med direkt utbetalning till Danske Bank, Nordea och Handelsbanken. Till övriga banker tar överföringen oftast en bankdag.
 • En av Sveriges populäraste långivare med ett kundbetyg på 4,5/5 från 928 kundomdömen på Trustpilot (2020-01-20).
 • Kundtjänsten har öppet måndag – fredag kl. 8:00 – 18:00.
 • Krav: 18 – 72 år. Deklarerad inkomst. Inga betalningsanmärkningar.

Mobillån

 • Om du är ute efter ett sms lån på 1000 kr med direkt utbetalning till ditt bankkonto är Mobillån ett populärt alternativ.
 • Mobillån är en av få långivare som erbjuder 1000 kr med direkt utbetalning till Swedbank, Nordea, Handelsbanken, Danske Bank och SEB. 
 • Nominell årsränta är 39,00 %. 
 • Mobillån utför samtliga kreditupplysningar via Bisnode Kredit och erbjuder därmed möjligheten att låna 1000 kr utan UC. 
 • Kundtjänsten har öppet måndag – fredag kl. 08:00 – 18:00 samt under lördagar kl. 10:00 – 15:00.
 • Krav: Minst 20 år. Deklarerad inkomst på minst 150 000 kr. Inga betalningsanmärkningar.

Vad innebär det att låna utan UC?

Det har blivit väldigt populärt bland långivare inom mindre privatlån utan säkerhet, så kallade snabblån och smslån, att erbjuda sin kunder möjligheten att ansöka utan UC. Utan UC innebär att långivaren inte tar en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). UC är Sveriges största kreditupplysningsföretag som ägs Sveriges storbanker – SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Danske Bank och Länsförsäkringar. Under senare år har det kommit ett flertal alternativ till UC, exempelvis kreditupplysningsföretagen Bisnode Kredit och Creditsafe. Fördelen för dig som kund att ansöka utan UC är att slipper att en kreditupplysning registreras i UCs register som ligger kvar i 12 månader. Kreditupplysningar hos UC försämrar din kreditvärdighet och kan göra det svårare att bli beviljad fler lån inom en snar framtid.

Var kan jag låna 1000 kr utan UC?

Vi har utvärderat utbudet på den svenska marknaden och valt ut tre av Sveriges populäraste långivare som erbjuder kunder möjligheten att låna 1000 kr utan UC, det vill säga utan kreditupplysning hos UC. Dessa långivare är Ferratum, Smspengar och Mobillån. Alla dessa fem långivare har under lång tid varit marknadsledande på små lån utan säkerhet, så kallade sms lån och snabblån – vilket är tydligt med höga kundbetyg på Trustpilot.

Är du intresserad av att låna 1000 kr snabbt på obekväm tid, exempelvis på kvällen eller på helgen (lördag eller söndag)? Ferratum behandlar och betalar ut lån fram till kl. 21:00 på vardagskvällar och på helgen under både lördagar och söndagar under kundtjänstens öppettider.

Låna 1000 kr på helgen

Är du intresserad av att låna 1000 kr snabbt på obekväm tid, exempelvis på kvällen eller på helgen (lördag eller söndag)? Ferratum behandlar och betalar ut lån fram till kl. 21:00 på vardagskvällar och på helgen under både lördagar och söndagar under kundtjänstens öppettider kl.11:00 – 18:00.

Låna 1000 kr med betalningsanmärkningar

Är du intresserad av att låna 1000 kr med betalningsanmärkningar? Då rekommenderar vi långivaren Ferratum. Hos Ferratum har du möjligheten att låna 1000 kr trots svag kreditvärdighet – på grund av exempelvis betalningsanmärkningar eller många förfrågningar hos UC. Observera att ingen betalningsanmärkningar får bara yngre än 6 månader.

Slutsats

Om du är intresserad av att låna 1000 kr utan UC har du tre populära långivare att välja mellan – Ferratum, Smspengar och Mobillån. Alla dessa långivare är oerhört populära på den svenska marknaden just nu inom sms lån (snabblån) – vilket är tydligt med de höga kundbetygen på Trustpilot.