Låna 300 kr utan UC

Låna 300 kr utan UC

Är du intresserad av att låna 300 kr utan UC kreditupplysning och få svar direkt? Då har du kommit rätt! Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare som erbjuder möjligheten att låna 300 kr med direkt utbetalning till ditt bankkonto.

I dagsläget finns det ingen långivare som erbjuder möjligheten att låna 300 kr, däremot är det möjligt att ansöka om en kontokredit på 1 000 kr.

Populäraste alternativet 2020 

Ferratum

  • Hos Ferratum kan du inte låna 300 kr, däremot har du möjligheten att ansöka om den lägsta kreditgränsen på 1 000 kr.
  • Ferratum erbjuder en flexibel kontokredit mellan upp 45 000 kr med en återbetalningstid från 30 dagar.
  • Låna med direkt utbetalning till Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea, även på vardagskvällar fram till kl.21 och på helgen (lördag & söndag).
  • Utför alla kreditupplysningar med Creditsafe.
  • Ferratum har ett kundbetyg på 4,0/5 från 499 kundomdömen på Trustpilot (2020-07-29).
  • Kundtjänsten har öppet vardagar kl. 8-21 och på lördagar och söndagar kl. 11-18.
  • Krav: Minst 21 år. Deklarerad inkomst. Ansök trots betalningsanmärkningar (ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader).

Är det möjligt att låna 300 kr utan UC?

I dagsläget finns det ingen långivare på den svenska marknaden som erbjuder möjligheten att låna 300 kr utan UC. Däremot finns det ett flertal alternativ om du kan tänka dig att låna 1000 kr.

Vilka alternativ finns det?

Om du istället för 300 kr kan tänka dig att istället låna 1000 kr har du fler alternativ att välja mellan. Ferratum är en av Sveriges mest populära långivare just nu, vilket är tydligt med det höga kundbetyget på Trustpilot. En stor anledning varför Ferratum har blivit så populär är att kontokrediten inte har några tillkommande avgifter. De flesta andra långivare tar förutom ränta även ut en uppläggningsavgift på cirka 300 – 500 kr och en månatlig aviseringsavgift på cirka 30 – 50 kr. Om du endast vill låna 300 kr kan du ansöka om en kontokredit på lägsta lånebeloppet 1000 kr och sedan göra ett uttag på önskat belopp.

Vad innebär det att låna pengar utan UC?

Eftersom kontokrediter, även så kallade sms lån och snabblån, avser mindre lånebelopp har ett flertal långivare börjar erbjuda sina kunder möjligheten att ansöka om lån utan UC, det vill säga utan kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). UC är Sveriges största kreditupplysningsföretag som ägs av Sveriges storbanker – Nordea, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank och Länsförsäkringar. Däremot finns det ett flertal andra kreditupplysningsföretag, där två populära alternativ är Bisnode Kredit och Creditsafe. Långivare som erbjuder möjligheten att ansöka utan UC samarbetar oftast med Creditsafe eller Bisnode Kredit för kreditupplysningar. 

Den stora fördelen med att ansöka om lån utan UC är att du slipper att en kreditupplysning registreras i UCs register som ligger kvar i 12 månader. Kreditupplysningar hos UC försämrar din kreditvärdighet och för många kreditupplysningar kan medföra svårigheter att få låna pengar.

Slutsats

Om du är intresserad av att låna 300 kr utan UC är det bästa alternativet att du ansöker om en kontokredit på 1000 kr hos Ferratum. Hos Ferratum är det enkelt att låna pengar tack vare möjligheten att signera både låneansökan och låneavtal digitalt med BankID. Ingen information registreras i UCs register då Ferratum utför alla kreditupplysningar med Creditsafe.