Låna 300 kr utan UC

Låna 300 kr utan UC

Är du intresserad av att låna 300 kr utan UC snabbt med E-legitimation (BankID) och få svar direkt? Då har du kommit rätt! Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare inom smslån (snabblån) som erbjuder möjligheten att låna 300 kr utan kreditupplysning hos UC (med Creditsafe & Bisnode) med direkt utbetalning till ditt bankkonto, även på kvällen fram till kl. 21 och på helgen (lördag & söndag).

I dagsläget finns det ingen långivare som erbjuder möjligheten att låna 300 kr, däremot finns det fler alternativ om du istället kan tänka dig att låna 500 kr. För lånebeloppet 500 kr har du även möjligheten att som ny kund få första lånet gratis/räntefritt i 30 dagar och möjligheten att ansöka trots låg kreditvärdighet, exempelvis med betalningsanmärkningar, många UC förfrågningar eller låg inkomst.

Alternativet – Låna 500 kr utan UC

Ferratum

  • Hos Ferratum kan du inte låna 300 kr utan UC, däremot 500 kr.
  • Som ny kund får du låna 1000 – 30000 kr räntefritt i 30 dagar med Ferratums kontokredit “Ferratum Credit”. Du kan ansöka om ett lån på 1000 kr och sedan göra ett uttag på 500 kr. Du får därmed låna 500 kr helt utan ränta och avgifter i 30 dagar.
  • Ansök snabbt och enkelt med din E-legitimation (BankID) dygnet runt på Ferratums hemsida och få besked direkt.
  • Ferratum erbjuder sms lån med direkt utbetalning till Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea, även på vardagskvällar fram till kl.21 och på helgen s.k. helgglån (lördag & söndag).
  • Erbjuder sms lån utan UC. Ferratum utför alla kreditupplysningar anonymt  via Creditsafe.
  • Ferratum har ett kundbetyg på 8,3/10 från 445 kundomdömen (2018-09-01).
  • Kundtjänsten har öppet vardagar kl. 8-21 och på lördagar och söndagar kl. 11-18.
  • Krav: Minst 21 år. Deklarerad inkomst. Ansök om sms lån trots svag kreditvärdighet, exempelvis med många förfrågningar hos UC eller med betalningsanmärkningar (ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader).

Är det möjligt att låna 300 kr utan UC?

I dagläget finns det ingen långivare på den svenska marknaden som erbjuder möjligheten att låna 300 kr utan UC. Däremot finns det ett flertal alternativ om du kan tänka dig att låna 500 kr eller 1000 kr.

Vilka alternativ finns det?

Om du istället för 300 kr kan tänka dig att istället låna 500 kr har du fler alternativ att välja mellan. Ferratum är en av Sveriges mest populära långivare just nu, vilket är tydligt med det höga kundbetyget på Trustpilot. En stor anledning varför Ferratum har blivit så populär är att alla ny kunder får möjligheten att låna 1000 – 30000 kr utan ränta och avgifter. Om du endast vill låna 300 kr kan du ansöka om en kontokredit på lägsta lånebeloppet 1000 kr och sedan göra ett uttag på önskat belopp.

Vad innebär det att låna pengar utan UC?

Eftersom smslån (snabblån) avser mindre lånebelopp har ett flertal långivare börjar erbjuda sina kunder möjligheten att ansöka om lån utan UC, det vill säga utan kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). UC är Sveriges största kreditupplysningsföretag som ägs av Sveriges storbanker – Nordea, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Danske Bank och Länsförsäkringar. Däremot finns det ett flertal andra kreditupplysningsföretag, där två populära alternativ är Bisnode Kredit och Creditsafe. Långivare som erbjuder möjligheten att ansöka utan UC samarbetar oftast med Creditsafe eller Bisnode Kredit för kreditupplysningar. 

Den stora fördelen med att ansöka om lån utan UC är att du slipper att en kreditupplysning registreras i UCs register som ligger kvar i 12 månader. Kreditupplysningar hos UC försämrar din kreditvärdighet och för många kreditupplysningar kan medföra svårigheter att få låna pengar.

Slutsats om att låna 300 kr utan UC

Om du är intresserad av att lån 300 kr utan UC är det bästa alternativet att du ansöker om en kontokredit utan UC hos Ferratum. Den stora fördelen med Ferratum är att alla nya kunder får möjligheten att låna 1000 – 30000 kr räntefritt. Hos Ferratum är det enkelt att låna pengar utan UC tack vare möjligheten att signa ansökningen direkt med E-legitimation.

Ferratum erbjuder även sms lån trots svag kreditvärdighet, exempelvis på grund av många UC förfrågningar, låg inkomst eller betalningsanmärkningar.