Låna 100 kr utan UC

Låna 100 kr utan UC

Är du intresserad av att låna 100 kr utan UC? I dagsläget finns ingen långivare som erbjuder lånebeloppet 100 kr, däremot har du möjligheten att låna 1 000 kr med en kontokredit.

Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare som erbjuder lån utan kreditupplysning hos UC (med Creditsafe eller Bisnode Kredit) och med direkt utbetalning till ditt konto (inom 15 minuter) om du har bankkonto hos någon av Sveriges storbanker.

Bästa alternativet till lånebeloppet 100 kr

Smspengar

  • Hos Smspengar kan du inte låna 100 kr, däremot 1000 kr i form av en flexibel kontokredit.
  • Ansök snabbt och enkelt på Smspengars hemsida genom signera med BankID. Du får alltid besked direkt.
  • Erbjuder lån med direkt utbetalning till dig som har bankkonto hos bl.a.  Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.
  • Ansök utan UC kreditupplysning. Smspengar utför alla kreditupplysningar med Creditsafe.
  • Smspengar har ett kundbetyg på 4,7/5 från 989 kundomdömen på Trustpilot (2020-09-22).
  • Krav: Minst 18 år. Deklarerad inkomst.

Är det möjligt att låna 100 kr utan UC?

I dagsläget finns det ingen långivare på den svenska marknaden som erbjuder möjligheten att låna 100 kr utan UC. Det lägsta lånebeloppet är 1000 kr. Det bästa alternativet är därmed att du ansöker om ett lån på 1000 kr, men att du endast utnyttjar 100 kr.

Vilka alternativ finns det?

Om du istället för 100 kr utan UC kan tänka dig att låna 1000 kr kan du ansöka om lån hos Smspengar. Smspengar samarbetar med kreditupplysningsföretaget Creditsafe vilket innebär att din ansökan förblir anonym och att inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån. 

Hos Smspengar kan du inte låna pengar med låg kreditvärdighet, exempelvis på grund av låg inkomst, utan fast inkomst, många UC förfrågningar eller betalningsanmärkningar. Du får inte heller ha någon aktiv skuld hos Kronofogden. Förutom att du måste uppvisa en deklarerad inkomst från föregående år måste du intyga att du har en återkommande inkomst varje månad.

Slutsats om att låna 100 kr utan UC

Om du är intresserad av ett lån utan UC på 100 kr är det bästa alternativet att du ansöker om ett sms lån hos en långivare som erbjuder lånebeloppet 1000 kr. Du kan då låna 1000 kr och oavsett välja att endast utnyttja 100 kr. Smspengar är en av Sveriges populäraste långivare under 2020 och erbjuder en kontokredit med lägsta kreditutrymmet 1 000 kr.