Låna 3500 kr utan UC

Låna 3500 kr utan UC

Låna 3500 kr utan UC snabbt och enkelt med BankID och få alltid besked direkt. Vi har jämfört Sveriges populäraste långivare inom sms-lån och snabblån som erbjuder möjligheten att låna 3500 kr utan kreditupplysningar hos UC. 

Ett flertal långivare möjligheten att låna 3500 kr med direkt direkt utbetalning till ditt konto, även på helgen under både lördagar och söndagar. Du har även möjligheten att låna 3500 kr trots många förfrågningar hos UC eller betalningsanmärkningar, då några långivare kan acceptera en svag kreditvärdighet.

Bästa snabblånen på 3500 kr – Mars 2019

Låna 3500 kr snabbt med Ferratum

 • Hos Ferratum har du möjligheten att låna 3500 kr snabbt och enkelt genom att ansöka dygnet runt på Ferratum hemsida. Signera direkt med BankID.
 • Ferratum erbjuder en flexibel kontokredit med en återbetalningstid från 30 dagar. Den nominella årsräntan uppgår till 39,3 % och inga avgifter tillkommer.
 • Alla kreditupplysningar sker via Creditsafe.
 • Låna 3500 kr med direkt utbetalning till Swedbank, SEB, Handelsbanken och Nordea, även på kvällen och på helgen. Med bankkonto hos annan bank måste lånet beviljas innan kl. 13 en bankdag för utbetalning samma dag.
 • Kundtjänsten har öppet måndag – fredag kl. 08 – 21 och på lördagar och söndagar kl. 11 – 18. 
 • Ferratum är en av Europas största långivare inom mindre konsumentkrediter och har ett kundbetyg på 8,3/10 från 477 kundomdömen (2019-03-10) på Trustpilot.
 • Krav: Minst 21 år. Deklarerad inkomst. Du får låna 3500 kr trots svag  kreditvärdighet och betalningsanmärkningar.

Risicum

 • Hos Risicum har du möjligheten att låna 3500 kr snabbt genom att signera din ansökan direkt med BankID.
 • Låna 3500 kr utan kreditupplysning hos UC då samtliga kreditupplysningar sker via Bisnode Kredit.
 • Låna 3 500 kr med direkt utbetalning om du har bankkonto hos Handelsbanken och Nordea, även på vardagskvällar och helgen. Med bankkonto hos annan bank måste ditt lån beviljas innan kl. 13 en bankdag för utbetalning samma dag.
 • Kundtjänsten har öppet måndag- fredag kl. 07 – 21, lördagar kl. 9–17 och söndagar kl. 11 – 17.
 • Risicum grundades 2005 och är en del av koncernen DFC Global Corp. som bedriver verksamhet i både Europa och Nordamerika och har över 5000 anställda.
 • Krav: Minst 20 år. Regelbunden inkomst. Inga betalningsanmärkningar.

Är det möjligt att låna 3500 kr utan ränta?

Anledningen till att så många långivare erbjuder nya kunder första lånet räntefritt är på grund av den tuffa konkurrensen i branschen som har bidragit till väldigt förmånliga villkor för dig som konsument. Oftast kan du låna upp till 5000 – 6000 kr räntefritt, men det finns långivare som erbjuder lån upp till 15000 kr räntefritt. Återbetalningstid ligger alltid mellan 14 – 30 dagar, det finns därmed ingen långivare just nu som erbjuder 3500 kr räntefritt i 60 eller 90 dagar. 

Om du endast behöver låna 3500 kr i 30 dagar är det därmed en smart idé att ansöka hos en långivare som erbjuder detta belopp kostnadsfritt. 

Vilka långivare erbjuder 3500 kr utan kreditupplysning hos UC?

Vi har utvärderat den svenska marknaden och hittat tre långivare som erbjuder lånebeloppet 3500 kr utan kreditupplysning hos UC, dessa är Ferratum, Risicum och Vivus. Hos Ferratum, Risicum och Vivus lånar du pengar snabbt och enkelt på respektive långivares hemsida. Du kan ansöka dygnet runt och signera din ansökan direkt med E-legitimation (BankID), du får även alltid besked direkt. 

Alla dessa tre långivare erbjuder sina kunder en flexibel kontokredit. Du ansöker om en kreditgräns på exempelvis 3500 kr och gör sedan uttag på valfritt belopp. Du får med en kontokredit alltid en snabb tillgång till pengar vid behov och du betalar endast när du väljer att utnyttja krediten. 

Ferratum, Risicum och Vivus erbjuder möjligheten att låna 3500 kr utan UC, det vill säga utan kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Det är alltid en fördel att undvika kreditupplysningar hos UC då dessa försämrar din kreditvärdighet. Genom att ansöka om lån utan UC undviker du att en kreditupplysning registreras i UCs register som ligger kvar i 12 månader. Ferratum och Vivus samarbetar med kreditupplysningsföretag Creditsafe medan Risicum utför alla kreditupplysningar via Bisnode Kredit. 

Om du vill låna 3500 kr med låg kreditvärdighet exempelvis på grund av utan fast inkomst/anställning/jobb, betalningsanmärkningar, gammalt skuldsaldo hos KFM, låg inkomst eller många UC förfrågningar rekommenderar vi långivaren Ferratum. Hos Ferratum behöver inte svag kreditvärdighet och betalningsanmärkningar vara ett hinder för att få låna 3500 kr.

Vilket sms lån på 3500 kr är bäst?

Vilken långivare som är bäst är en individuell bedömning då man som låntagare prioriterar olika faktorer. En låntagare kanske prioritera direkt utbetalning en lördag kl 14:00 till ett bankkonto hos Nordea medan en annan låntagare prioriterar att få låna pengar trots svag kreditvärdighet. Om vi däremot endast tittar på vad kunderna säger enligt oberoende kundomdömen på Trustpilot rankas Ferratum högst just nu, med ett kundbetyg på 8,3/10 från 477 kundrecensioner (2019-03-27). Ferratum har under lång tid varit marknadsledande på mindre konsumentkrediter i ett flertal länder i Europa och har sedan starten beviljat över 2 miljoner lån.

Slutsats

Du kan ansöka om ett lån på 3500 kr utan UC hos Ferratum, Risicum eller Vivus. Alla dessa långivare erbjuder första lånet gratis/räntefritt i 30 dagar. Ferratum, Risicum och Vivus har alla lång erfarenhet i branschen och har under lång tid varit omtycka bland kunderna, vilket är tydligt med de höga kundbetygen på Trustpilot.

Om du vill låna 3500 kr i 60 eller 90 dagar till låg ränta rekommenderar vi att du ansöker om en kontokredit hos Risicum eller Ferratum. Hos både dessa långivare kan du ansöka om en löptid på 60 eller 90 dagar för lånebeloppet 3500 kr och oavsett få de första 30 dagarna utan ränta och avgifter som ny kund.