Låna 50000 kr med många förfrågningar

Låna 50000 kr med många förfrågningar

Är du intresserad av att låna 50000 kr trots många UC förfrågningar? Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar utan säkerhet på 50000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Du har alltid möjligheten att signera både din ansökan och låneavtal med BankID på långivarens hemsida. Då lånen är utan säkerhet får du använda pengarna till precis vad du vill – samla dina dyra lån och krediter eller finansiera en renovering eller ett bilköp.

Bästa lånen för dig med många UC förfrågningar

Låna utan UC med Smspengar

  • Hos Smspengar har du möjligheten att låna upp till 30000 kr utan en kreditupplysning hos UC. Det är i dagsläget ingen långivare på den svenska marknaden som erbjuder lån utan UC upp till 50000 kr.
  • Smspengar erbjuder en fast ränta på 39 %. Uppläggningsavgift på 320 kr och en aviseringsavgift på 35 kr tillkommer.
  • Alla kreditupplysningar utförs hos Creditsafe, ingen information kommer därmed att registreras i UCs register. 
  • Betalar ut pengarna direkt (inom 1 timme) om du har ett bankkonto hos någon av Sveriges storbanker.
  • Kundbetyg på 4,7 av 5 (!) från 961 kundomdömen på Trustpilot (2020-06-05).
  • Krav: Minst 18 år. Deklarerad inkomst. Inga betalningsanmärkningar.

Låna 50000 kr med Nystart Finans

  • Hos NyStart Finans har du möjligheten att låna 50000 kr trots många UC förfrågningar. NyStart Finans specificerar tydligt på sin hemsida att många kreditupplysningar hos UC inte behöver vara ett hinder för att få ett privatlån beviljat.
  • Erbjuder ett samlingslån som du kan använda för att lösa din dyrare snabblån och kreditkortsskulder. Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet med en löptid mellan 1 – 15 år.
  • NyStart Finans rankar just nu som en av Sveriges populäraste långivare för dig med svag kreditvärdighet med ett kundbetyg på 4,6 av 5 från 1 122 kundomdömen på Trustpilot (2020-06-05).
  • Krav: Minst 18 år. Minst en fast anställd. Månadsinkomst på 22.000 kr. Anmärkningar behöver inte vara ett hinder. Skuldsaldo hos Kronofogden  kan accepteras om din skuldkvot inte överstiger 100 %.

Lån trots många UC förfrågningar

Att få ett privatlån utan säkerhet beviljat trots många UC förfrågningar kan bli oerhört svårt, då för många kreditupplysningar hos UC antas vara likvärdigt med en väldigt låg kreditvärdighet. Att för många kreditupplysningar hos UC leder till en försämrad kreditvärdighet kan ifrågasättas, då man som konsument ofta samlar på sig ett flertal kreditupplysningar när man tillfrågar ett flertal långivare om låneerbjudanden för att man vill försäkra sig om att man får den bästa möjliga räntan. Man bör därmed alltid vara försiktig med att ansöka om ett lån om långivaren tar en kreditupplysning hos UC. Om man vill få en uppfattning om sina möjligheter att få ett lån beviljat kan det vara en smart idé att först ta kontakt med kundtjänsten innan man ansöker, om man är medveten om att man har svag kreditvärdighet. 

Vilket lån är bäst?

Om är ute efter ett billigt lån trots många UC förfrågningar är NyStart Finans vårt mest populära alternativ 2020. NyStart Finans specificerar tydligt på sin hemsida att många UC förfrågningar inte behöver vara ett hinder. Du har möjligheten att ansöka om ett privatlån utan säkerhet mellan 30.000 – 500.000 kr med en löptid mellan 1 – 12 år. Då lånet är utan säkerhet får du använda pengarna till precis det du vill, du kan exempelvis samla alla dina dyra lån och krediter.

Hos NyStart Finans behöver en dålig kreditvärdighet på grund av exempelvis betalningsanmärkningar inte vara ett hinder för ett få ett privatlån beviljat. Om du har frågor kommer en personlig handläggare hjälpa till med din ansökan. Kundtjänsten är tillgänglig på telefon under vardagar. 

Låna 50000 kr utan UC trots många kreditupplysningar

Om du är intresserad av att låna 50000 kr utan UC trots många UC kreditupplysningar finns det långivare som erbjuder lån med kreditupplysning hos Creditsafe eller Bisnode Kredit. Dock är det få långivare som erbjuder lån utan UC upp till 50.000 kr. En av våra mest omtyckta långivare just nu för denna låneform är Smspengar, vilket inte är konstigt med tanke på att Smspengar erbjuder direkt utbetalning till alla Sveriges storbanker som Swedbank, SEB, Handelsbanken och Nordea. Smspengar erbjuder en flexibel kontokredit som innebär att du får tillgång till en kredit som du kan utnyttja vid behov. Du behöver därmed inte ansöka om ett nytt lån om du behöver ett nytt lån i framtiden.

Slutsats

Om du är intresserad av att låna 50000 kr trots många UC förfrågningar är det billigaste alternativet att ansöka om ett privatlån hos NyStart Finans. Hos NyStart Finans har du möjligheten att ansöka om ett privatlån upp till 500.000 kr med individuell räntesättning. 

Att låna 50000 kr utan UC med många UC förfrågningar är en utmaning, då de flesta långivare som erbjuder denna låneform erbjuder maximala lånebelopp på cirka 25.000 – 35.000 kr. Hos Smspengar kan du ansöka om en flexibel kontokredit utan UC med en fast ränta på 39 % som du kan signera direkt med BankID. Du har pengarna på kontot inom en timme om du har ett bankkonto hos någon av Sveriges storbanker.