Låna 50000 kr med många förfrågningar

Låna 50000 kr med många förfrågningar

Är du intresserad av att låna 50000 kr med många förfrågningar hos UC? Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare och låneförmedlare som erbjuder billiga lån utan säkerhet på 50.000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Du har möjligheten att signera direkt med BankID på långivarens hemsida. Då lånen är utan säkerhet får du använda pengarna till precis vad du vill, samla dina dyra lån och krediter eller finansiera en renovering eller ett bilköp.

Bästa lånet för dig med många UC förfrågningar

Låna 50.000 kr med Nystart Finans

  • Hos NyStart Finans har du möjligheten att låna 50000 kr trots många UC förfrågningar. NyStart Finans specificerar tydligt på sin hemsida att många kreditupplysningar hos UC inte behöver vara ett hinder för att få ett privatlån beviljat.
  • NyStart Finans erbjuder privatlån utan säkerhet mellan 10.000 – 600.000 kr med en löptid mellan 1 – 15 år.
  • NyStart Finans rankar just nu som en av Sveriges populäraste långivare för dig med svag kreditvärdighet med ett kundbetyg på 4,6 av 5 från 907 kundomdömen på Trustpilot (2020-01-18).
  • Krav: Minst 18 år. Minst en fast anställd. Månadsinkomst på 22.000 kr. Anmärkningar behöver inte vara ett hinder. Skuldsaldo hos Kronofogden  kan accepteras om din skuldkvot inte överstiger 100 %.

Låna trots många UC med Credway

  • Hos Credway har du möjligheten att låna 30.000 kr utan UC. Det är i dagsläget få långivare på den svenska marknaden som erbjuder lån utan UC upp till 50.000 kr. 
  • Credway erbjuder en av marknads lägsta räntor för lån utan UC med en fast ränta på 26,0 %. Inga uppläggningsavgifter eller aviseringsavgifter tillkommer.
  • Alla kreditupplysningar utförs hos Creditsafe, ingen information kommer därmed att registreras i UCs register. 
  • Med ett bankkonto hos Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken betalas pengarna ut till ditt bankkonto inom en timme – även på helgen.
  • Krav: Minst 18 år. Deklarerad inkomst. Tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder.

Lån trots många UC förfrågningar

Att få ett privatlån utan säkerhet beviljat trots många UC förfrågningar kan bli oerhört svårt, då för många kreditupplysningar hos UC antas vara likvärdigt med en väldigt låg kreditvärdighet. Att för många kreditupplysningar hos UC leder till en försämrad kreditvärdighet kan ifrågasättas, då man som konsument ofta samlar på sig ett flertal kreditupplysningar när man tillfrågar ett flertal långivare om låneerbjudanden för att man vill försäkra sig om att man får den bästa möjliga räntan. Man bör därmed alltid vara försiktig med att ansöka om ett lån om långivaren tar en kreditupplysning hos UC. Om man vill få en uppfattning om sina möjligheter att få ett lån beviljat kan det vara en smart idé att först ta kontakt med kundtjänsten innan man ansöker, om man är medveten om att man har svag kreditvärdighet. 

Vilket lån är bäst?

Om är ute efter ett billigt lån trots många UC förfrågningar är NyStart Finans vårt mest populära alternativ 2019. NyStart Finans specificerar tydligt på sin hemsida att många UC förfrågningar inte behöver vara ett hinder. Du har möjligheten att ansöka om ett privatlån utan säkerhet mellan 20.000 – 500.000 kr med en löptid mellan 1 – 12 år. Då lånet är utan säkerhet får du använda pengarna till precis det du vill, du kan exempelvis samla alla dina dyra lån och krediter.

Hos NyStart Finans behöver en dålig kreditvärdighet på grund av exempelvis betalningsanmärkningar inte vara ett hinder för ett få ett privatlån beviljat. Om du har frågor kommer en personlig handläggare hjälpa till med din ansökan. Kundtjänsten är tillgänglig på telefon under vardagar. 

Låna 50000 kr utan UC trots många kreditupplysningar

Om du är intresserad av att låna 50000 kr utan UC trots många UC kreditupplysningar finns det långivare som erbjuder lån med kreditupplysning hos Creditsafe eller Bisnode Kredit. Dock är det få långivare som erbjuder lån utan UC upp till 50.000 kr. En av våra mest omtyckta långivare just nu för denna låneform är Credway, vilket inte är konstigt med tanke på att Credway erbjuder marknadens bästa ränta på 26,0 %, helt utan tillkommande avgifter. Du har möjligheten att ansöka om en flexibel kontokredit upp till 30.000 kr. Då kreditupplysningen utförs hos kreditupplysningsbolaget Creditsafe förblir din ansökan anonym.

Slutsats

Om du är intresserad av att låna 50000 kr trots många UC förfrågningar är det billigaste alternativet att ansöka om ett privatlån hos NyStart Finans. Hos NyStart Finans har du möjligheten att ansöka om ett privatlån upp till 500.000 kr med individuell räntesättning. 

Att låna 50000 kr utan UC med många UC förfrågningar är en utmaning, då de flesta långivare som erbjuder denna låneform erbjuder maximala lånebelopp på cirka 25.000 – 35.000 kr. Hos Credway kan du ansöka om en flexibel kontokredit utan UC med en fast ränta på 26,0 % som du kan signera direkt med BankID. Du har pengarna på kontot inom en timme om du har ett bankkonto hos någon av Sveriges storbanker.