Låna 50000 kr med många förfrågningar

Låna 50000 kr med många förfrågningar

Är du intresserad av att låna 50000 kr med många förfrågningar hos UC? Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare och låneförmedlare som erbjuder billiga lån utan säkerhet på 50.000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Du har möjligheten att låna 50.000 kr snabbt genom att signera direkt med BankID på långivarens hemsida. Då lånen är utan säkerhet får du använda pengarna till vad du vill – samla dina dyra lån och krediter eller finansiera en renovering eller ett bilköp.

Populäraste alternativen – Mars 2019

Låna 50.000 kr till lägst ränta med Conector

 • Hos Consector har du möjligheten att låna 50000 kr trots många UC förfrågningar. Consector specificerar inte hur många förfrågningar påverkar dina möjligheter att få ett lån beviljat, men då Consector tillfrågar upp till 30 långivare om låneerbjudanden är det stor chans att du hittar ett billigt lån med låg ränta. Consector samarbetar bland annat med långivaren BlueStep Bank som är kända för att kunna hjälpa människor som har svårt att få lån.
 • Consector är en låneförmedlare som förmedlar privatlån utan säkerhet mellan 10.000 – 600.000 kr med en löptid mellan 1 – 15 år.
 • Den stora fördelen att ansöka om ett lån via en låneförmedlare är att alla långivare alltid delar på en enda kreditupplysning hos UC.
 • Tjänsten är helt kostnadsfri och du får svar från långivarna inom 24 h. Du har alltid möjligheten att tacka nej till samtliga låneerbjudanden.
 • Consector rankar just nu som Sveriges bästa låneförmedlare med ett kundbetyg på 9,4/10 från 235 kundomdömen på Trustpilot (2019-03-16).
 • Krav: Minst 18 år. Fast årsinkomst på minst 120.000 kr. Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder.

Låna 50.000 kr utan UC med Frogtail

 • Hos Frogtail har du möjligheten att låna 40.000 kr utan UC. Det är i dagsläget få långivare på den svenska marknaden som erbjuder lån utan UC upp till 50.000 kr. 
 • Observera att denna låneform har betydligt högre ränta jämfört mot privatlån. Räntan sätts individuellt mellan 19.5 – 39,0 %.
 • Frogtail samarbetar med Creditsafe för kreditupplysningar vilket innebär att inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån.Individuell räntesättning fr. 19.5 – 39,0 %.
 • Hos Frogtail lånar du 40000 kr snabbt och enkelt med BankID och du får alltid besked direkt.
 • Alltid utbetalning samma dag för lån som beviljas innan kl. 13 en bankdag.
 • Frogtail har toppbetyg på Trustpilot! Kundbetyg på 9,0/10 från 1648 kundomdömen (2019-03-05).
 • Krav: Minst 18 år. Deklarerad inkomst.

Lån trots många UC förfrågningar

Att få ett privatlån utan säkerhet beviljat trots många UC förfrågningar kan bli oerhört svårt, då för många kreditupplysningar hos UC antas vara likvärdigt med en väldigt låg kreditvärdighet. Att för många kreditupplysningar hos UC leder till en försämrad kreditvärdighet kan ifrågasättas, då man som konsument ofta samlar på sig ett flertal kreditupplysningar när man tillfrågar ett flertal långivare om låneerbjudanden för att man vill försäkra sig om att man får den bästa möjliga räntan. Man bör därmed alltid vara försiktig med att ansöka om ett lån om långivaren tar en kreditupplysning hos UC. Om man vill få en uppfattning om sina möjligheter att få ett lån beviljat kan det vara en smart idé att först ta kontakt med kundtjänsten innan man ansöker, om man är medveten om att man har svag kreditvärdighet. 

Vilket lån är bäst?

Om är ute efter ett billigt lån trots många UC förfrågningar är Consector vårt mest populära alternativ 2019. GoodCash specificerar tydligt på sin hemsida att många UC förfrågningar inte behöver vara ett hinder. Hos GoodCash lånar du 50000 kr snabbt och enkelt genom att signera direkt med din E-legitimation (BankID & Mobilt BankID). GoodCash erbjuder en konkurrenskraftig ränta på 29,00 % (effektiv årsrsänta). Du har alltid pengarna på kontot samma dag om ditt lån beviljas innan kl. 12 en bankdag. Observera dock att GoodCash tar en kreditupplysning hos UC. 

Ett annat alternativ är att du lånar 50000 kr med många förfrågningar via en låneförmedlare. Låneförmedlaren kontaktar upp till 30 olika långivare som får 24 timmar på sig att återkomma med låneerbjudanden till dig som ansöker. Den stora fördelen är därmed att du får ett flertal låneerbjudanden samtidigt som långivarna alltid delar på en enda kreditupplysning hos UC. Låneförmedlaren Sambla är känd för att även kunna hjälpa människor som har låg kreditvärdighet, då Sambla samarbetar med ett flertal långivare som oftast även kan hjälpa dig som har svårt att få lån, exempelvis Blue Step Bank. 

Låna 50.000 kr med många förfrågningar utan UC

Vill du låna 50000 kr med många förfrågningar och utan UC? Vi har inte hittat en enda långivare som erbjuder denna möjlighet, däremot erbjuder långivaren Frogtail lån upp till 40000 kr utan UC. Genom att ansöka om lån utan UC förblir din ansökan helt anonym och ingen information kommer att registreras i UCs register. 

Hos Frogtail lånar du 40000 kr snabbt och enkelt med din E-legitimation (BankID) och du får alltid besked direkt. Du har pengarna på kontot samma dag om ditt lån beviljas innan kl. 13 en bankdag. 

Slutsats

Om du är intresserad av att låna 50 000 kr har du två alternativ, antingen ansöker du genom låneförmedlaren Consector alternativt direkt hos Frogtail.  Fördelen att ansöka om lån med Consector är att upp till 30 långivare går igenom din ansökan samtidigt som endast en kreditupplysning registreras hos UC. 

Om du vill låna 50000 kr med många UC förfrågningar och utan UC blir det svårt, då de flesta långivare endast erbjuder lån upp till cirka 25.000 – 35.000 kr utan UC. Däremot har du hos långivaren Frotail möjligheten att låna 40000 kr.