Låna 50000 kr med många förfrågningar

Låna 50000 kr med många förfrågningar

Är du intresserad av att låna 50000 kr med många förfrågningar hos UC och låg kreditvärdighet med låg ränta? Det vill säga låna 50000 kr av en långivare som accepterar svag kreditvärdighet och att du har många UC förfrågningar? Då har du kommit rätt! Vi har sammanställt Sveriges bästa långivare och låneförmedlare som erbjuder privatlån utan säkerhet (blancolån) på 50000 kr med många förfrågningar med en löptid fr. 12, 24 månader upp till 15 år. Du får även låna 50000 kr med betalningsanmärkningar, låg inkomst, gammalt skuldsaldo hos KFM eller utan fast inkomst.

Låna 50000 kr snabbt genom att signera direkt med din E-legitimation (BankID & Mobilt Bank) dygnet runt på långivarens hemsida. Då lånen är utan säkerhet får du använda dina 50000 kr till vad du vill, samla lån och krediter (samlingslån) eller använd pengarna till exempelvis finansiera ett bilköp.

Vi har inte hittat någon långivare som erbjuder möjligheten att låna 50000 kr med många förfrågningar och utan UC (med Creditsafe eller Bisnode Kredit), däremot har vi hittat en långivare (Frogtail) som erbjuder möjligheten att låna 40000 kr utan UC och med många förfrågningar. Om du vill låna 50000 kr trots många förfrågningar måste du därmed acceptera att en kreditupplysning registreras i UCs register. Du har dock möjligheten att ansöka via en låneförmedlare, vilket innebär att du får ett flertal låneerbjudanden med endast en kreditupplysning.

Låna 50000 kr hos GoodCash

GoodCash

 • Låna 50000 kr med många förfrågningar hos GoodCash. GoodCash nämner att många UC förfrågningar inte behöver vara ett hinder för att få ett lån beviljat.
 • Låna 50000 kr med en flexibel löptid från 12, 24 månader upp till 8 år.
 • Individuell räntesättning tillämpas. Effektiv ränta är 29,00 %, vilket är konkurrenskraftigt om man jämför mot andra långivare som erbjuder lån på 50000 kr med många förfrågningar och låg kreditvärdighet med en snabb hantering och utbetalning.
 • GoodCash tar en kreditupplysning hos UC.
 • Låna 50000 kr snabbt med ditt E-leg (BankID) och få besked direkt.
 • Utbetalning samma dag för lån som beviljas före kl. 12 en bankdag.
 • Krav: 20 år. Låna 50000 kr med många UC förfrågningar och trots låg kreditvärdighet, exempelvis med låg inkomst, betalningsanmärkningar eller utan fast inkomst/anställning.

Låna 50000 kr med många förfrågningar hos Sambla

Sambla

 • Hos Sambla kan du låna 50000 kr med många förfrågningar hos UC. Sambla specificerar inte hur många förfrågningar påverkar dina möjligheter att få ett lån beviljat, men då Sambla tillfrågar upp till 20 långivare om låneerbjudanden är det stor chans att du kan låna 50000 kr trots många förfrågningar. Sambla samarbetar bland annat med långivaren Blue Step Bank som är kända för att kunna hjälpa människor som har svårt att få lån.
 • Sambla är en låneförmedlare som förmedlar privatlån utan säkerhet (blancolån) mellan 5000 – 500000 kr med en löptid på 1 – 15 år.
 • Individuell räntesättning: 3,01 – 22,59 % (effektiv årsränta).
 • Den stora fördelen att ansöka om ett lån via en låneförmedlare är att alla långivare alltid delar på en enda kreditupplysning hos UC.
 • Tjänsten är helt kostnadsfri och du får svar från långivarna inom 24 h. Du har alltid möjligheten att tacka nej till samtliga låneerbjudanden.
 • Enligt Sambla kan du oftast få pengarna utbetalda inom 1 – 3 bankdagar.
 • Sambla rankar just nu som Sveriges bästa låneförmedlare med ett kundbetyg på 9,6/10 från 2776 kundomdömen på Trustpilot (2018-11-05).
 • Krav: Fast årsinkomst på minst 120 000 kr. Du får ansöka om ett lån på 50000 kr med många förfrågningar och trots låg kreditvärdighet, exempelvis med betalningsanmärkningar.

Låna 40000 kr utan UC

Frogtail

 • Hos Frogtail kan du inte låna 50000 kr med många förfrågningar, däremot 40000 kr med många förfrågningar och utan UC, det vill säga anonymt utan kreditupplysning hos UC. Frogtail samarbetar med Creditsafe vilket innebär att inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån.
 • Om du vill låna 50000 kr utan UC med många förfrågningar erbjuder Frogtail det bästa alternativet på 40000 kr. Frogtail är unik på marknaden att erbjuda lån upp till 40000 kr utan UC.
 • Individuell räntesättning fr. 19.5 – 39,0 %.
 • Hos Frogtail lånar du 40000 kr snabbt och enkelt med ditt E-leg (BankID) och du får alltid besked direkt.
 • Alltid utbetalning samma dag för lån som beviljas innan kl. 13 en bankdag.
 • Frogtail har toppbetyg på Trustpilot! Kundbetyg på 9,0/10 från 1648 kundomdömen (2018-11-05).
 • Krav: Minst 18 år. Deklarerad inkomst. Låna 40000 kr utan UC med många förfrågningar och trots låg kreditvärdighet, exempelvis med låg inkomst, utan fast inkomst/anställning eller gammalt skuldsaldo hos KFM.

Lån trots många UC förfrågningar

Att få ett privatlån utan säkerhet (blancolån) beviljat trots många UC förfrågningar kan bli oerhört svårt, då för många kreditupplysningar hos UC antas vara likvärdigt med en väldigt låg kreditvärdighet. Att för många kreditupplysningar hos UC leder till en försämrad kreditvärdighet kan ifrågasättas, då man som konsument ofta samlar på sig ett flertal kreditupplysningar när man tillfrågar ett flertal långivare om låneerbjudanden för att man vill försäkra sig om att man får den bästa möjliga räntan. Man bör därmed alltid vara försiktig med att ansöka om ett lån om långivaren tar en kreditupplysning hos UC. Om man vill få en uppfattning om sina möjligheter att få ett lån beviljat kan det vara en smart idé att först ta kontakt med kundtjänsten innan man ansöker, om man är medveten om att man har svag kreditvärdighet. 

Vilket lån är bäst med många förfrågningar?

Om är ute efter ett lån på 50000 kr trots måna UC förfrågningar är GoodCash ett lämpligt alternativ. GoodCash specificerar tydligt på sin hemsida att många UC förfrågningar inte behöver vara ett hinder. Hos GoodCash lånar du 50000 kr snabbt och enkelt genom att signera direkt med din E-legitimation (BankID & Mobilt BankID). GoodCash erbjuder en konkurrenskraftig ränta på 29,00 % (effektiv årsrsänta). Du har alltid pengarna på kontot samma dag om ditt lån beviljas innan kl. 12 en bankdag. Observera dock att GoodCash tar en kreditupplysning hos UC. 

Ett annat alternativ är att du lånar 50000 kr med många förfrågningar via en låneförmedlare. Låneförmedlaren kontaktar upp till 20 olika långivare som får 24 timmar på sig att återkomma med låneerbjudanden till dig som ansöker. Den stora fördelen är därmed att du får ett flertal låneerbjudanden samtidigt som långivarna alltid delar på en enda kreditupplysning hos UC. Låneförmedlaren Sambla är känd för att även kunna hjälpa människor som har låg kreditvärdighet, då Sambla samarbetar med ett flertal långivare som oftast även kan hjälpa dig som har svårt att få lån, exempelvis Blue Step Bank. 

Låna pengar med många förfrågningar och utan UC

Vill du låna 50000 kr med många förfrågningar och utan UC? Vi har inte hittat en enda långivare som erbjuder denna möjlighet, däremot erbjuder långivaren Frogtail lån upp till 40000 kr med många förfrågningar och utan kreditupplysning hos UC (med Creditsafe). Genom att ansöka utan UC förblir din ansökan helt anonym och ingen information kommer att registreras i UCs register. 

Hos Frogtail lånar du 40000 kr snabbt och enkelt med din E-legitimation (BankID) och du får alltis besked direkt. Du har pengarna på kontot samma dag om ditt lån beviljas innan kl. 13 en bankdag. 

Slutsats om att låna 50000 kr med många förfrågningar

Om du är ute efter ett lån utan UC med många förfrågningar har du två alternativ, antingen ansöker du direkt hos GoodCash alternativt ansöker du via låneförmedlaren Sambla. Både GoodCash och Sambla tar kreditupplysning hos UC. Fördelen att ansöka om lån hos Sambla är att upp till 20 långivare går igenom din ansökan samtidigt som endast en kreditupplysning registreras. 

Om du vill låna 50000 kr med många UC förfrågningar och utan UC, det vill säga anonymt utan kreditupplysning hos UC (med Creditsafe), blir det svårt. Däremot har du hos långivaren Frotail möjligheten att låna 40000 kr utan UC med många förfrågningar och låg kreditvärdighet.