Sms lån utan ränta 60 dagar

Sms lån utan ränta 60 dagar

Letar du efter en långivare som erbjuder sms lån utan ränta i 60 dagar, det vill säga efter en långivare som erbjuder första lånet räntefritt i 60 dagar? Innan lagen om räntetak på 40,0 % infördes september 2018 var det vanligt att långivare erbjöd alla nya kunder första lånet räntefritt, detta är dock väldigt ovanligt nu under 2019. Vi guidar dig till det bästa alternativet – ett billigt sms lån med en ränta på 39 % och helt utan avgifter.

Ferratum

  • Ferratum erbjuder en kontokredit mellan 1.000 – 35.000 kr med en återbetalningstid från 30 dagar. Nominell årsränta: 39,3 %. Inga avgifter tillkommer.
  • Din ansökan förblir anonym och inget kommer att registreras i UCs register. Ferratum samarbetar med Creditsafe för kreditupplysningar.
  • Erbjuder lån utan UC med direkt utbetalning till Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB, även på lördagar och söndagar under kundtjänstens öppettider. Utbetalning samma dag till övriga banker om ditt lån beviljas senast kl. 13:00 en helgfri vardag.
  • Toppbetyg på Trustpilot! 8,3/10 från 477 kundrecensioner (2019-05-01). Ferratum är marknadsledande på konsumentkrediter i Europa och har sedan starten 2006 beviljat över 2 miljoner lån.
  • Krav: Minst 21 år. Du måste ha en deklarerad inkomst. Observera dock att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.

Finns det smslån utan ränta i 60 eller 90 dagar?

I dagsläget finns ingen långivare i Sverige som erbjuder smslån utan ränta i 60 eller 90 dagar, däremot finns det ett flertal långivare som erbjuder möjligheten att låna räntefritt i 30 dagar. Bakgrunden till att långivare erbjuder det första lånet räntefritt är den tuffa konkurrensen i branschen som har bidragit till väldigt förmånliga villkor för dig som konsument. Sedan den nya lagen om räntetak infördes den 1 september 2018 har dock ett flertal långivare slutat erbjuda nya kunder första lånet gratis, därmed rekommenderar vi endast långivaren Ferratum just nu.

Bästa alternativet – räntefritt sms lån i 30 dagar

Om du är intresserad av en återbetalningstid på 60 eller 90 dagar räntefritt är det bästa alternativet att du ansöker om en kontokredit utan UC hos en långivare som erbjuder första 30 dagarna räntefritt. På så sätt betalar du åtminstone inte någon ränta för de första 30 dagarna och du kommer undan så billigt som möjligt! Vi har hittat en långivare som erbjuder alla nya kunder möjligheten att ansöka om en kontokredit i 60 eller 90 dagar med de första 30 dagarna räntefritt, denna långivare är Ferratum. Ferratum  under lång tid varit branschledande på små privatlån utan säkerhet, så kallade sms-lån och snabblån, i Sverige. Med tanke på Ferratums höga kundbetyg på Trustpilot kan du känna dig trygg att ansöka om ett räntefritt smslån utan UC hos Ferratum.

Vad innebär smslån utan UC?

Ferratum erbjuder samtliga kunder möjligheten att ansöka om sms lån utan UC, vilket innebär att ingen kreditupplysning registreras hos Upplysningscentralen (UC). Långivare som erbjuder lån utan UC samarbetar istället med något annat kreditupplysningsföretag, där två populära alternativ är Bisnode Kredit och Creditsafe. Det är alltid en fördel att undvika kreditupplysningar hos UC då dessa ligger kvar i 12 månader och försämrar under denna tid din kreditvärdighet. Genom att ansöka utan UC kommer ingen information att registreras i UCs register och inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån.

Slutsats

Om du är intresserad av ett sms lån utan UC i 60 eller 90 dagar är det bästa alternativet att du ansöker om en kontokredit utan UC hos Ferratum som erbjuder sms lån utan ränta i 30 dagar. På så sätt kommer du undan så billigt som möjligt om du vill låna mellan 1000 – 30000 kr i 60 eller 90 dagar.