Smslån utan ränta 60 dagar

Smslån utan ränta 60 dagar

Letar du efter en långivare som erbjuder sms lån utan ränta i 60 dagar, det vill säga efter en långivare som erbjuder första lånet räntefritt i dagar? Vi har sammanställt Sveriges populäraste långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar räntefritt. På grund av den tuffa konkurrensen inom sms lån är det vanligt att långivare erbjuder första lånet räntefritt, vi har dock endast hittat långivare som erbjuder en återbetalningstid på 30 dagar, att låna räntefritt i 60 eller 90 dagar är därmed inte möjligt i dagsläget.

Vi guidar dig till det bästa alternativet, som gör att du åtminstone får de första 30 dagarna räntefritt! Ansök snabbt och enkelt med din E-legitimation (BankID) och få svar direkt.

Ferratum

  • Ferratum erbjuder alla nya kunder möjligheten att låna 1000 – 30000 kr utan ränta i 30 dagar. Ta del av erbjudandet genom att ansöka om en kontokredit.
  • Om du är intresserad av ett sms lån utan ränta i 60 eller 90 dagar, har du hos Ferratum möjligheten att ansöka om en återbetalningstid på 60 eller 90 dagar, vilket innebär att du får de första 30 dagarna utan ränta.
  • Din ansökan förblir anonym och inget kommer att registreras i UCs register. Ferratum samarbetar med Creditsafe för kreditupplysningar.
  • Erbjuder sms lån utan UC med direkt utbetalning till Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB, även på lördagar och söndagar under kundtjänstens öppettider. Utbetalning samma dag till övriga banker om ditt smslån beviljas senast kl. 13:00 en helgfri vardag.
  • Toppbetyg på Trustpilot! 8,2/10 från 449 kundrecensioner (2018-11-01). Ferratum är marknadsledande på konsumentkrediter i Europa och har sedan starten 2006 beviljat över 2 miljoner lån.
  • Krav: Minst 21 år. Du måste ha en deklarerad inkomst. Låna trots låg kreditvärdighet och betalningsanmärkningar. Observera dock att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.
  • Uppd. Nov 2018: Ferratum erbjuder inte längre nya kunder första lånet räntefritt. Sen införandet av räntetak på snabblån hösten 2018 som innebar lägre räntor och avgifter tog de flesta långivare bort denna möjlighet.

Finns det smslån utan ränta i 60 eller 90 dagar?

I dagsläget finns ingen långivare i Sverige som erbjuder smslån utan ränta i 60 eller 90 dagar, däremot finns det ett flertal långivare som erbjuder möjligheten att låna räntefritt i 30 dagar. Bakgrunden till att långivare erbjuder det första lånet räntefritt är den tuffa konkurrensen i branschen som har bidragit till väldigt förmånliga villkor för dig som konsument. Sedan den nya lagen om räntetak infördes den 1 september 2018 har dock ett flertal långivare slutat erbjuda nya kunder första lånet gratis, därmed rekommenderar vi endast långivaren Ferratum just nu.

Bästa alternativet – räntefritt sms lån i 30 dagar

Om du är intresserad av en återbetalningstid på 60 eller 90 dagar räntefritt är det bästa alternativet att du ansöker om en kontokredit utan UC hos en långivare som erbjuder första 30 dagarna räntefritt. På så sätt betalar du åtminstone inte någon ränta för de första 30 dagarna och du kommer undan så billigt som möjligt!

Vi har hittat en långivare som erbjuder alla nya kunder möjligheten att ansöka om en kontokredit i 60 eller 90 dagar med de första 30 dagarna räntefritt, denna långivare är Ferratum. Ferratum  under lång tid varit branschledande på små privatlån utan säkerhet, så kallade sms-lån och snabblån, i Sverige. Med tanke på Ferratums höga kundbetyg på Trustpilot kan du känna dig trygg att ansöka om ett räntefritt smslån utan UC hos Ferratum.

Vad innebär smslån utan UC?

Ferratum erbjuder samtliga kunder möjligheten att ansöka om sms lån utan UC, vilket innebär att ingen kreditupplysning registreras hos Upplysningscentralen (UC). Långivare som erbjuder lån utan UC samarbetar istället med något annat kreditupplysningsföretag, där två populära alternativ är Bisnode Kredit och Creditsafe. Det är alltid en fördel att undvika kreditupplysningar hos UC då dessa ligger kvar i 12 månader och försämrar under denna tid din kreditvärdighet. Genom att ansöka utan UC kommer ingen information att registreras i UCs register och inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån.

Slutsats

Om du är intresserad av ett sms lån utan UC i 60 eller 90 dagar är det bästa alternativet att du ansöker om en kontokredit utan UC hos Ferratum som erbjuder sms lån utan ränta i 30 dagar. På så sätt kommer du undan så billigt som möjligt om du vill låna mellan 1000 – 30000 kr i 60 eller 90 dagar.