Vi vill med vårt första inlägg hälsa dig välkommen till SMSLånSpecialisten – Sveriges bästa jämförelsesajt för smslån. Vi grundades med idén om att hjälpa människor till bättre lån genom att tillhandahålla den bästa sammanställningen av små och flexibla lån, så kallade smslån, snabblån och mikrolån. Jämfört mot andra lånetyper kan räntorna och villkoren variera stort mellan långivare som erbjuder mindre lån, tanken med SMSLånSpecialisten är därför att tydliggöra lånevillkoren mellan olika långivare till dig som konsument.

Endast licensierade långivare

SMSLånSpecialisten jämför endast seriösa långivare som värdesätter ett sunt kreditgivande. Vi jämför även endast långivare som är registrerade som konsumentkreditinstitut, vilket innebär att långivarna står under tillsyn från både Finansinspektionen och Konsumentverket. Du kan därmed känna dig trygg att ansöka om ett lån av en långivare som är jämförd hos SMSLånSpecialisten.

Mikrolån

Vi har valt att jämföra smslån, så kallade snabblån och mikrolån, utifrån ett flertal kategorier för att underlätta för dig som besökare. Om du exempelvis letar efter ett smslån från en långivare som inte tar kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC), kan du gå direkt till vår sida där vi endast jämför långivare som erbjuder Smslån utan UC. På samma sätt har vi delat upp långivare utifrån kategorierna Smslån med betalningsanmärkning och Smslån utan ränta.

Privatlån

För att underlätta för dig som letar efter ett lite större lån till exempelvis bilköp, renovering eller kontantinsats till en lägenhet har vi även valt att jämföra långivare som erbjuder privatlån utan säkerhet upp till 600 000 kronor med en flexibel återbetalningstid upp till 15 år.

Vi har valt att endast jämföra långivare som ger besked direkt och som har tagit fram effektiva system för att hantera utbetalningar. Vi har även ställt kravet att långivaren ska kunna lösa in smålån och krediter. Vi har hittat tre långivare som uppfyller våra krav och som erbjuder privatlån utan säkerhet, SevenDay, Bank Norwegian och Bynk. Om du är intresserad av ett lite större privatlån med en nominell ränta fr. 3,45 %, gå direkt till vår jämförelse av långivare som erbjuder privatlån utan säkerhet.

Fler långivare kommer att läggas till inom kort!

Vi kommer att kontinuerligt undersöka marknaden efter fler långivare som uppfyller våra krav. Om du har några personliga erfarenheter av en långivare som du tycker bör läggas till, eller om du vill komma i kontakt med oss av någon annnan anledning – tveka inte att höra av dig till oss via Messenger på vår Facebook-sida.